home
doel

standhouders
parkeren
sponsors
rotart eems-dollard
contact
links

 
 

Rotary Eems-Dollard

Welkom op de 8e Lucifair die door de Rotaryclub Eems Dollard wordt georganiseerd van 26 t/m 28 november 2010. Deze beurs is geheel eigenhandig georganiseerd en opgebouwd door de leden en hun partners.
In de tenten op het terrein van het landgoed Ekenstein heeft onze club een keur aan stands voor u samen gebracht. U kunt zowel voor de inwendige mens als de aankleding van u zelf en u (woon) omgeving kennismaken met een breed aanbod. Ook aankopen van wat u ziet is een fluitje van een cent.
De Rotary Eems-Dollard is een serviceclub met als motto, “kijk naar de medemens en de wereld om je heen en probeer dienstbaar te zijn”. Wij brengen dat in de praktijk door de opbrengst van deze Luci-Fair te besteden aan een regionaal en internationaal project (zie doel luci-fair)

Met de voorbereiding zijn we meer dan een jaar met het grootste plezier bezig geweest. We hopen dat de aanblik en het vertier dat deze beurs biedt u een groot genoegen zal doen, en dat uw bezoek ons in staat zal stellen ruimhartig onze goede doelen te steunen. De sponsoren en standhouders zijn wij dankbaar voor hun bijdrage aan deze beurs.


Chris Maats,
Voorzitter Rotaryclub Eems-Dollard

 
 
a3sign webdesign